Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ο ηγέτης του Εθνικού

 


Απόψε κοντά μας
στο επίσημο ιστολόγιο του Εθνικού
έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε
τον εορτάζοντα Στάθη Βαβουλίδη.












Ο λόγος γίνεται για τον 24χρονο Στάθη Βαβουλίδη.

Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Εθνικό την περίοδο 2002-3, αγωνιζόμενος σ αυτόν για 2 χρόνια σημειώνοντας 3 γκολ. Αγωνιζόταν στη θέση του δεξιού χαφ.

Το πολύ καλό δεξί του πόδι, η πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και η τρομερή ταχύτητα του δεν τον άφησαν απαρατήρητο και την περίοδο 2004-5 αγωνίστηκε με την ομάδα του Μακεδονικού Βρυττών με 5 γκολ σε 22 συμμετοχές.

Την περίοδο 2005-6 μέχρι την περίοδο 2007-8, αγωνίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Άρνισσας, σημειώνοντας συνολικά 17 τέρματα και μοιράζοντας 10 ασίστ.

Την περίοδο 2008-9 αγωνίζεται πάλι με την ομάδα του Μακεδονικού Βρυττών, με 1 γκολ σε 11 συμμετοχές.

Την επόμενη σεζόν, 2009-10 αποφασίζει να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκε, τον Εθνικό Κάτω Γραμματικού, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία 3 χρόνια στην ομάδα και έχοντας μεταπηδήσει από τη θέση του δεξιού χαφ σε αυτή του μεσοεπιθετικού αλλάζοντας επίπεδο στην ομάδα.

Από την περίοδο 2009-10 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται με τη φανέλα του Εθνικού έχοντας σημειώσει 16 γκολ και μοιράζοντας πολλές ασίστ. Φέτος δεν είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί όσο επιθυμούσε (μετρά μόλις 4 συμμετοχές και 1 γκολ), λόγο της επιστράτευσης του και η απουσία του ήταν ορατή δίχως κανένας να καταφέρει να καλύψει επάξια το κενό του.

Μιλάμε για ένα τρομερό ταλέντο με πείσμα, πάθος, "δίψα " για ποδόσφαιρο, που πολλές ομάδες θα ήθελαν να έχουν ένα τέτοιο εργαλείο στο ρόστερ τους.

Ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Μεξικανός Blanco
και αγαπημένη του ομάδα ο ΠΑΟΚ.

Είναι πολύ λυπημένος που δε κατάφερε φέτος να προσφέρει στην ομάδα όσα ήθελε, αλλά είναι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον πως μ έναν καλό προπονητή από πίσω να συντονίζει και έτσι όπως είναι όλη η ομάδα σαν μια οικογένεια, στηρίζοντας τα νέα παιδιά θα καταφέρει ο Εθνικός να φτάσει εκεί που επιθυμεί πραγματικά.

Έχει τονίσει μάλιστα πολλές φορές πως δε πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα ήρθε για να μείνει και καλό θα ήταν να το ακολουθήσουν και οι άλλες ομάδες αυτό να στηριχθούν στα δικά τους παιδιά.

Εύχεται ο Εθνικός την νέα χρονιά να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να προσφέρει όσο μπορεί ο καθένας, να στηρίξουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα όπως είναι ο Απόστολος Γιούρος, Σταύρος Σαμαράς κ.α, και να τερματίσει ο Εθνικός όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου