Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

"Αλλάζει" το γήπεδο του Εθνικού




Τελείως διαφορετική εικόνα παρουσιάζει πλέον το γήπεδο του Εθνικού, στο οποίο έργα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την αναβάθμισή του.






Εδώ και μία εβδομάδα έχουν αρχίσει τα έργα με πρώτο στόχο να αλλάξει ο αγωνιστικός χώρος και δεύτερο η αποκατάσταση και συντήρηση των αποδυτηρίων. 

Ήταν πρωτοβουλία των ανθρώπων του Εθνικού, ώστε η ομάδα να διαθέτει ένα γήπεδο αντάξιο των προσδοκιών και του επιπέδου της. Τόσο ο κακός αγωνιστικός χώρος όσο και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τους χειμερινούς μήνες στο χωριό, δεν έδιναν τη δυνατότητα και την ευκολία στην ομάδα να πραγματοποιεί τις προπονήσεις και τους αγώνες της, αλλά και να καταφέρει να συντηρήσει το γήπεδο. 

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου μετά την επίσκεψη του στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Κάτω Γραμματικού, έμεινε εντυπωσιασμένος από το πάθος και την αγάπη των ανθρώπων της ομάδας που βρίσκονται γύρω από αυτή στηρίζοντας την σε τέτοιο βαθμό. Ενώ ξεκαθάρισε πως η πολιτική βούληση του Δήμου είναι πως θα κάνει τα πάντα ώστε να κερδηθεί η μάχη με το χρόνο και το γήπεδο να είναι  έτοιμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τονίζοντας μάλιστα ότι ο Δήμος θα αναλάβει ένα μέρος των δαπανών.

Η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό πως το γήπεδο θα χρειαστεί παραπάνω παρεμβάσεις απ' ότι υπολογιζόταν και πρόσθεσε πως αν το γήπεδο δεν είναι έτοιμο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, τότε θα χρειαστεί να "ξενιτευτεί" σε κάποιο άλλο γήπεδο.

Ωστόσο αυτό δε πτοεί την ομάδα του Εθνικού το μείζον θέμα είναι το γήπεδο να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμο για χρήση, ώστε να μπορέσει ο Εθνικός να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Άνθρωποι και διοίκηση βρίσκονται δίπλα σ αυτό.

Παρακάτω θα δούμε κάποιες εικόνες από τα έργα που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τώρα:




Φρεζάρισμα




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου