Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Βλέπει Κλεισοχώρι και τρέχει...




Συντριβή για τον Εθνικό στο Κλεισοχώρι από το Μεσημέρι.









Σ' ένα γήπεδο που θύμιζε πραγματικό βούρκο και όχι γήπεδο ποδοσφαίρου ο Εθνικός υπέστη βαριά ήττα με 6-2 σκορ το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου από τον Μακεδονικό Μεσημερίου στο τελευταίο εκτός έδρας ματς για το 2014, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας. 

Οι κυανόλευκοι οι οποίοι ταξίδεψαν με πάρα πολλές ελλείψεις, και με 11αδα ανάγκης (σε ρόλο 2ου ανασταλτικού μέσου ο τερματοφύλακας Σαμαράς Αλέξανδρος) και στην επιστροφή του Σαμαρά Κώστα κάτω από τα δοκάρια στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα(εμφανώς επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία), δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα για την ομάδα τους.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα, ήταν αποτελεσματικοί, εκμεταλλεύτηκαν τα τρομερά αγωνιστικά κενά των φιλοξενούμενων και με γκολ στις αντεπιθέσεις κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη γι' αυτούς.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους ήταν νωθροί, "άχρωμοι, άγευστοι", χωρίς φαντασία στο παιχνίδι τους έδειχναν οτι δεν είχαν κίνητρο με αποτέλεσμα να ηττηθούν.

Το φιλμ του αγώνα:
1-0 Σκούλης (7')
2-0 Τσιγγόπουλος (14')
3-0 Λούσι (25')
3-1 Σταματίδης Δ. (34')
4-1 Γιαννούσης (40')
5-1 Σκούλης (47')
6-1 Παπαστογιάννου με πεν.(75')
6-2 Κωνσταντινίδης με πεν. (80') 

Στα θετικά της αναμέτρησης: Μπορεί να έχασε στο ματς ο Εθνικός όμως κέρδισε πολλά από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές (Παππά, Ιωσηφίδη, Σαμαρά) που δείχνουν να ανεβαίνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης: Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος-βούρκος που δε βοήθησε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι όπως όλοι περίμεναν. Η κάκιστη διαιτησία (για ακόμα ένα παιχνίδι) των Μπουρλούτσκι, Γιάγκου και Σιπάκη που ήταν ανεκδιήγητη και "σφαγιαστική" σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η χειρότερη εμφάνιση για φέτος για τον Εθνικό με πάρα πολλά λάθη, η ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο και την επίθεση της ομάδας μοιάζει πλέον επιτακτική. 

Εθνικός Γραμματικού:
Σαμαράς Κ. , Σταματίδης Γ. , Τσίτσης, Χαραλαμπίδης(Τράπκος) , Ιωσηφίδης, Βαβουλίδης(Παππάς), Σαμαράς Αλ. , Σταματίδης Δ. , Πετρίδης, Χρυσανθόπουλος, Κωνσταντινίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου