Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Το Next Big Thing του Εθνικού!





Ο λόγος γίνεται για τον νεαρό τερματοφύλακα των Κυανόλευκων Νίκο Βαλαβάνη.












Ο Εθνικός διαθέτει στο ρόστερ του έναν τερματοφύλακα, ο οποίος αφήνει αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο λόγος για τον 16χρονο Νίκο Βαλαβάνη, ο οποίος συμπληρώνει σήμερα 1,5 χρόνο στην ομάδα.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ μετακόμισε στην ομάδα του Εθνικού από τις ακαδημίες του Κεραυνού Περαίας, φέτος είναι πρώτος σε συμμετοχές και αγωνιστικά λεπτά (19 συμμετοχές), όλες βασικός.

Πρόκειται για έναν χαρισματικό τερματοφύλακα, με σωματικά προσόντα, διάθεση για δουλειά, ενώ φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις αποκτώντας καθημερινά όλο και περισσότερη εμπειρία. 

 Άπο τους καλύτερους τερματοφύλακες που διαθέτει η Β Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας και γενικά η περιοχή μας, αναγκάζοντας πολλές ομάδες να έχουν στρέψει τα βλέμματα τους πάνω του. 

Ενώ ο προκάτοχος του Αλέξανδρος Σαμαράς δηλώνει πολύ περίφανος και ικανοποιημένος για την εξέλιξη και το μέλλον του συμπαίκτη του.

Πρότυπο του ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Κέιλος Νάβας και αγαπημένη του ομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αν δουλέψει σωστά μπορεί να εξελιχθεί σ' έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα κάτω από την εστία του Εθνικού.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου