Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Άλλες δυο προσθήκες για τον Εθνικό
Στην προσθήκη ακόμη  δύο ποδοσφαιριστών προχώρησαν οι "κυανόλευκοι" με την απόκτηση των Τσιτσκάρη - Μακουλέα.Ο Εθνικός πέρα από το στάδιο της προετοιμασίας το οποίο βρίσκεται τώρα, κινείται δυναμικά και στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έδωσε τα χέρια με τους Γιάννη Τσιτσκάρη και Κώστα Μακουλέα.

Ο 33χρονος Γιάννης Τσιτσκάρης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μ.Α. Έδεσσας, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία και σε: ΠΑΟΚ Καρυδιάς, Φίλιππο Φλαμουριάς, Ελπίδα Έδεσσας, Μακεδονικό Μεσημερίου με τελευταίο του σταθμό τον Φίλιππο Φλαμουριάς. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις άμυνας κυρίως όμως ως στόπερ.

Ο 25χρονος Κώστας Μακουλέας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή Έδεσσας εν συνεχεία αγωνίστηκε με επιτυχία σε: Μ.Α. Έδεσσας, ΠΑΟΚ Καρυδιάς με τελευταίο του σταθμό τον Φίλιππο Φλαμουριάς. Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Ενώ αναμένεται να έχουμε εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα με νέες μεταγραφικές προσθήκες για την ομάδα.

Από την πλευρά της η διοίκηση και ολόκληρη η οικογένεια του Εθνικού τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, με καλό κλίμα, και με υγεία πάνω απ' όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου