Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ήρθε η ώρα της μεγάλης αλλαγής;



Έρχεται ή όχι....;









Νέα σελίδα φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν οι άνθρωποι του Εθνικού για να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.


Οι άνθρωποι του Εθνικού φαίνεται πως έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο φέτος, καθώς μέχρι τα τέλη του προηγούμενου μήνα είχε τεθεί ως στόχος η ενίσχυση του ροστερ της ομάδας με κάποια ονόματα που είχαν ακουστεί (όπως τα αδέρφια Καραγιάννη και του Κώστα Μακουλέα από την ομάδα του Παοκ Καρυδιάς).


 Στασιμότητα παρουσιάζεται όμως στα μεταγραφικά καθώς προτεραιότητα δόθηκε στα διοικητικά από την έναρξη της προετοιμασίας και έπειτα.


Έντονη φημολογία κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, ότι βρέθηκε επενδυτής να βοηθήσει την ομάδα και να την οδηγήσει στο σωστό δρόμο.


Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι απλή φήμη όπως οι περισσότεροι υποστηρίζουν και πιστεύουν, έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας και του επενδυτή (το όνομα του οποίου δε θέλει να αποκαλύψει ακόμη η διοίκηση αλλά και ο ίδιος μέχρι να επέλθει η συμφωνία ανάμεσα στις 2 πλευρές). 


Πολλά είναι τα θετικά στοιχεία που ενώνουν τις 2 πλευρές και μια επερχόμενη συμφωνία δε φαίνεται αδύνατη.


 Έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο με τα άτομα της ομάδας όσο και με το ίδιο το χωριό καθώς η καταγωγή του είναι από το Κάτω Γραμματικό, όσοι λένε ότι η αγάπη για τον τόπο σου ποτέ δε σβήνει το βλέπουμε και σε αυτή τη περίπτωση.


Φαίνεται πως ο Αύγουστος έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του Εθνικού, μακάρι όλη αυτή η αγάπη που έχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος και τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από την ομάδα τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για το χωριό να έχει αίσιο τέλος και να έχουμε μια επιτυχημένη συμφωνία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου