Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Έσπασε "κατάρα" 2 χρόνων...






 
"Κατάρα" 2 χρόνων έσπασε το απόγευμα της
Κυριακής στο γήπεδο της Άρνισσας ο Εθνικός με σπουδαία νίκη (3-2) που σημείωσε απέναντι στη Δάφνη Παναγίτσας.









Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο με κοινό στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Εθνικού η οποία παρατάχθηκε πλήρης με όλα τα "όπλα" της, (Καραγιάννης, Βαβουλίδης, Σαμαράς επέστρεψαν μετά από καιρό στην 11αδα ), χρειάστηκε μόλις μισή ώρα για να καθαρίσει τον αγώνα αφου προηγήθηκε 3-0 στα πρώτα 30'. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Καραγιάννης στο 10' μετά από όμορφη ενέργεια από τα αριστερά και υπέροχο τελείωμα. Στο 17' μετά από φανταστική μπαλιά του Βαβουλίδη , ο Γιούρος με τρίπλες ξέφυγε από τους αμυντικούς και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στο 26' μετά από κλέψιμο στο κέντρο του γηπέδου και τρομερή κούρσα ο Βαβουλίδης έκανε το 3-0 και το πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 35' μετά από αδράνεια της άμυνας ο Χριστοφορίδης έκανε το 3-1, αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Το 2ο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες με αρκετές φάσεις αλλά και νεύρα λόγω της κακής διαιτησίας . Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με πέναλντυ του Κωνσταντινίδη στο 86'. Πολύ κακή η διαιτησία των Μίσκου, Στοΐτση και Τσαλγίνη με πολλές λανθασμένες αποφάσεις.
 Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: (Βαβουλίδης, Καραγιάννης, Βαγγόπουλος και Σταματίδης).  Από τους φιλοξενούμενους οι: (Χριστοφορίδης και Κωνσταντινίδης) .    

Εθνικός Γραμματικού: Σαμαράς Αλ. , Βαβουλίδης Κ. (Σαμαράς Ακ.) , Βλαδίτσης , Τσίτσης Ν. , Σαμαράς Σ. , Τσίτσης Γ. , Βαγγόπουλος , Βαβουλίδης  (Πετρίδης) , Καραγιάννης, Σταματίδης Δ. , Γιούρος (Ιωσιφίδης) .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου