Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

"Ο διαιτητής έκρινε το αποτέλεσμα"



Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν στο γήπεδο της Περαίας ο Εθνικός Γραμματικού και ο Νέος Πυρσός Πετριάς, για τη 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β κατηγορίας.



Απογοητευμένη εμφανίστηκε η ομάδα του Εθνικού μετά το τελικό 2-2 με τη Πετριά, καθώς ο νεαρός διαιτητής Τσίπας λανθασμένα δεν υπέδειξε (καθαρό) πέναλντι στη τελευταία φάση του παιχνιδιού και έτσι δεν έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Σ΄ ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι δεν παρουσίασαν τόσο καλή εικόνα όπως με τη Φλαμουριά της προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όμως οι φιλοξενούμενοι θα αιφνιδιάσουν πρώτοι, όταν σε μία από τις λίγες φάσεις που δημιούργησαν ο Κυριακίδης θα εκμεταλλευτεί το λάθος στην άμυνα του Εθνικού και θα κάνει το 0-1 στο 37'. Η απάντηση δε θα αργήσει να έρθει από τους γηπεδούχους όταν σε μία κόντρα επίθεση ο Γιούρος θα κερδίσει όλες τις μονομαχίες θα βρεθεί πρόσωπο με την εστία και θα κάνει το 1-1 στο 44', αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά δημιουργώντας πολλές φάσεις και στο 60' μετά από πολύ όμορφη επίθεση ο Βαβουλίδης θα τροφοδοτήσει με κάθετη μπαλιά τον Γιούρο ο οποίος με άψογο τελείωμα θα γράψει το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να μην απειλούν, όμως από ένα λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων  θα γίνει το 2-2 από τον Κυριακίδη στο 67'. Παρά το τέρμα που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουν να μετουσιώσουν κάποια σε γκολ.

Στα θετικά της αναμέτρησης η πολύ καλή παρουσία του Γιούρου, Μακρίδη, Τσίτση και Βαβουλίδη. Στα αρνητικά η κάκιστη διαιτησία των: Τσίπα, Περδίκα και Βαμβακά καθώς και τα πολλά λάθη στην άμυνα για ακόμη μία αγωνιστική.

Εθνικός Γραμματικού:
Σαμαράς Κ. , Βλαδίτσης , Τσίτσης , Βαλιάνος , Σταματίδης Δ. , Καραγιάννης , Βαβουλίδης , Βαβουλίδης Γ. , Πετρίδης , Μακρίδης , Γιούρος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου