Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Πάμε γερά για τη 2η συνεχόμενη νίκη




Απόψε κοντά μας στο επίσημο ιστολόγιο της ομάδας, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη
 ο νεαρός γκολκίπερ του Εθνικού.






Ένας εκ των πρωταγωνιστών της προηγούμενης αγωνιστικής στο (0-4) μέσα στη Ξιφνιανή ήταν ο Κώστας Σαμαράς, ο οποίος ήταν πολύ ανοιχτός και μας απάντησε σε μερικές ερωτήσεις που του κάναμε.

Για το διπλό μέσα στη Ξιφνιανή μας είπε: " Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για εμάς, μας έδωσε ώθηση και ψυχολογία την χρειαζόμασταν γιατί είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα με το ξεκίνημα, αλλά τώρα η ομάδα δένεται παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

Για την πολύ καλή του απόδοση στο παιχνίδι: " Χρειαζόμουν και ήθελα να κάνω κάποια καλά παιχνίδια για να ανέβω και γω και ολόκληρη η ομάδα ψυχολογικά. Προσπάθησα να κρατήσω το μηδέν και τα κατάφερα, όσο για το πέναλντι πίστευα πολύ στον εαυτό μου οτι θα το πιάσω και το έκανα".

Πώς βλέπει την ομάδά με τον νέο προπονητή μας απάντησε: " Είναι πολύ καλό κάθε σύλλογος να έχει έναν προπονητή πόσο μάλλον και ο Εθνικός. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο οτι είναι από το χωριό ο coach, γιατί όλοι μας είμαστε μία γροθιά, μία οικογένεια. Σίγουρα χρειάζεται τον χρόνο του για να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο καθώς έχει νέο υλικό(ρόστερ) στα χέρια του σε σύγκριση με πέρσι, όπως και η ομάδα για να αφομοιώσει το νέο σύστημα και τα νέα δεδομένα χρειάζεται χρόνο, αυτό θα γίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι με σκληρή δουλειά για να γίνουμε ομάδα. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, μπορεί να μην είχαμε ξεκινήσει τόσο καλά όμως σε κάθε παιχνίδι το πάθος , η δύναμη και η θέληση δεν έλειπαν ποτέ, όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε". 

Στην ερώτηση που υστερεί η ομάδα μέχρι τώρα απάντησε: " Στο κέντρο λείπει ένας δημιουργικός μέσος που να περνάει μπαλιές στον επιθετικό".

Τι είναι για σένα ο Εθνικός; "Μία οικογένεια, ένα πάθος είναι η ομάδα που ξεκίνησα που με ανέδειξε ο πρώτος σύλλογος που αγωνίζομαι και με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι φοράω τη φανέλα αυτή και αγωνίζομαι βασικός".

Που μπορεί να φτάσει φέτος ο Εθνικός με αυτό το νεανικό ροστερ; " Να κατακτήσουμε μια αξιοπρεπή θέση στο πρωτάθλημα, γιατί στόχος της ομάδας είναι να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο πάνω απ όλα να αγωνίζονται παιδιά από το χωριό όπως και γίνεται, γι αυτό και σας σύλλογος ξεκινήσαμε από το μηδέν γιατί πάνω απ όλα είμαστε οικογένεια".

Για το αυριανό παιχνίδι με το Νεοχώρι τα λόγια του ήταν: " Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι πιο πολύ για το δικό μας ατομικό συμφέρον σαν σύλλογος. Αυτή η νίκη θα μας θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και θα μας ωθήσει ψυχολογικά ακόμα πιο πολύ. Θα αποδείξουμε  οτι παρά τα αρνητικά αποτελέσματα τις προηγούμενες σεζόν και τις χαμηλές πτήσεις στην βαθμολογία το πάθος δεν έχει σβήσει ποτέ!".

Τι εύχεται για τον Εθνικό γι αυτή τη χρονιά; " Εύχομαι πάνω απ όλα υγεία σε όλα τα παιδιά της ομάδας, να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος. Να σκαρφαλώσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία".

  




  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου