Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Άτυχος στάθηκε ο Εθνικός στο ματς με τον Μακεδονικό



Την ήττα με 3-2 γνώρισε ο Εθνικός Γραμματικού στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου από τον Μακεδονικό Έδεσσας.





Σ ένα παιχνίδι όπου ο Εθνικός ελλείψει βασικών παικτών, παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στην 11αδα και λύση ανάγκης κάτω από τα δοκάρια (Τσίτσης Ν.) στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Αν όχι την νίκη το βαθμό τις ισοπαλίας άξιζε η ομάδα, αλλά τα λάθη στο κέντρο και τα κενά στην άμυνα κόστισαν το πολυπόθητο τρίποντο. Δεν εκμεταλλεύτηκαν το πολύ καλό ξεκίνημα οι κυανόλευκοι στο ματς καθώς προηγήθηκαν πρώτοι, αντιθέτως έριξαν τον ρυθμό και έδωσαν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να ανέβει και να "κλέψει" τη νίκη εκμεταλλευόμενος τα σοβαρά λάθη των φιλοξενούμενων. 


Το φιλμ του αγώνα:

0-1 Σαμαράς Στ. (20')
1-1 Μπουρδάνης (34')
2-1 Μπουρδάνης (56')
3-1 Παπαδόπουλος (65')
3-2 Σαμαράς Στ. (με πεν. στο 78')


 Στα θετικά της αναμέτρησης η πολύ καλή παρουσία του νεαρού 19χρονου Σαμαρά Σταύρου, ο οποίος σημείωσε και τα 2 γκολ για τον Εθνικό. (Φοβερή κούρσα από το κέντρο του γηπέδου και άψογο τελείωμα το 1ο του τέρμα).





Στα αρνητικά της αναμέτρησης τα πολλά λάθη στο κέντρο και την άμυνα, η κακή διαχείριση από τον προπονητή της ομάδας και ο άσχημος τραυματισμός του Βλαδίτσης (έγινε αναγκαστική αλλαγή στις αρχες του 2ου ημιχρόνου).

Εθνικός Γραμματικού:
Τσίτσης Ν., Βαβουλίδης Κ., Βλαδίτσης, Μπίμπας, Τσίτσης Γ. , Βαβουλίδης Γ. , Σταματίδης Δ. , Ιωσηφίδης, Παππάς, Πετρίδης, Σαμαράς Στ.









    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου