Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Πρόβα τζενεράλε με Παναγίτσα ο Εθνικός





Δυνατό φιλικό τέστ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/9 ανάμεσα στη Δάφνη Παναγίτσας και του Εθνικού Γραμματικού, στο γήπεδο της Παναγίτσας.





Η ομάδα του Εθνικού εκμεταλλεύτηκε την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, που ήταν προκαθορισμένη γι αυτό το Σαββατοκύριακο (κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο), δίνοντας ένα πολύ δυνατό και όμορφο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Παναγίτσα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 4-4.

Με τις δυο ομάδες να αρπάζουν την ευκαιρία δοκιμάζοντας διάφορους σχηματισμούς και πρόσωπα, παρά το γεγονός το οτι δεν έχουν πολλές πολλές προπονήσεις στα πόδια τους (λόγω των δυσμενών συνθηκών..) αλλά και παιχνιδιών, πρόσφεραν θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Σ' ένα ματς με εξαιρετικό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν με τις δυο ομάδες να δείχνουν συγκροτημένες , πειθαρχημένες αλλά σίγουρα χρειάζονται ακόμα πολύ υπομονή και σκληρή δουλεία για να ανταπεξέλθουν στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ για την ομάδα μας:  Κίτσος, Γιούρος, Σταματίδης, Γιούρος.
Πολύ καλή συνολική-ομαδική παρουσίαση του Εθνικού, με τον Γιούρο και Κίτσο να ξεχωρίζουν για τα πολύ όμορα τέρματα που πέτυχαν.

Εθνικός Γραμματικού:
Σαμαράς Κ. , Βαβουλίδης Κ.(Β) , Τσίτσης, Δαουλάρης, Βαβουλίδης Γ. , Σταματίδης Δ. , Γιούρος, Κίτσος, Καρυπίδης, Τράπκος.

Αγωνίστκαν επίσης και οι: Βαβουλίδης Κ. , Σταματίδης Γ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου