Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

"Ποδαρικό" με το... αριστερό για τον Εθνικό





Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Β' ερασιτεχνική ο Εθνικός, καθώς έχασε την Κυριακή με 1-2 από τον Ακρίτα Σωσάνδρας.








Πολύ πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ ηττήθηκε ο Εθνικός από την Σωσάνδρα με 1-2, η οποία τον υποχρέωσε στην πρώτη του εντός έδρας ήττα και πρώτη στο πρωτάθλημα.

Οι κυανόλευκοι οι οποίοι παρατάχθηκαν με άκρως νεανική ενδεκάδα, έδειξαν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο δημιουργώντας πολλές κλασσικές ευκαιρίες, παίζοντας επιθετικά και χωρίς σκοπιμότητες, ήταν η ομάδα που υπερίσχυε στον αγωνιστικό χώρο.

Με το "Καλημέρα" οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 8' μετά από υπέροχη μπαλιά 40 μέτρων του Τσίτση από την άμυνα και εξίσου άψογο τελείωμα από τον Κωνσταντινίδη με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα. 

Έχοντας το πάνω χέρι και την κατοχή οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δημιουργούν πολλές φάσεις, με πολλές κλασσικές ευκαιρίες και δοκάρια.  

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργούν και αυτοί φάσεις στα καρέ του Εθνικού, με την βοήθεια κιόλας της χειρουργικής διαιτησίας του Παναγιωτίδη ο οποίος είχε μόνιμα την σφυρίχτρα στο στόμα επηρεάζοντας τον ρυθμό του αγώνα ευνοώντας τους αρδαιώτες, οι οποίοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο αυτό το δώρο και να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 40' με τον Αμπάρη σε δεύτερο χρόνο, μετά την απόκρουση του Σαμαρά Αλ. στο πρώτο σουτ. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε λόγω των πολλών σφυριγμάτων του διαιτητή Παναγιωτίδη και τον βοηθών του και τον σκληρών μαρκαρισμάτων, χωρίς αυτό να εμποδίζει τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. 

Οι γηπεδούχοι πάλι όμως ήταν ανώτεροι και σ αυτό το μέρος, χάνοντας αρκετές κλασσικές ευκαιρίες, αλλά όπως είχε πει κάποτε την περιβόητη ατάκα ο Ίβιτσα Όσιμ: "η μπάλα είναι πόρνη και τιμωρεί",  έτσι και οι φιλοξενούμενοι σε μία αντεπίθεση από δεξιά και μπαλιά στη περιοχή ο Στούπης θα κάνει το 1-2 στο 80' μετά από λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα Σαμαρά Αλ. με την άμυνα του, παγώνοντας έτσι του πάντες στο γήπεδο.

Οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να αφυπνιστούν και να ισοφαρίσουν στα εναπομείναντα λεπτά δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν ήταν ικανές για να τα καταφέρουν.

Στα θετικά της αναμέτρησης: Η πολύ καλή ομαδική και συνολική παρουσία από την ομάδα του Εθνικού, όπου το νεανικό σύνολο έβγαλε πάθος και ενέργεια. Ξεχώρισαν οι: Τσίτσης, Κωνσταντινίδης, Γιούρος, Σταματίδης.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης: Η ΚΑΚΙΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ των Παναγιωτίδη, Σιπάκη και Σιώνη. Αν ξεκινάμε έτσι τι χρονιά φανταστείτε τι έχουμε να δούμε στην πορεία.

Εθνικός Γραμματικού: Σαμαράς Αλ., Τσίτσης, Σταματίδης Γ., Σαμαράς Κ.(Βαβουλίδης Κ), Ιωσιφίδης, Σταματίδης Δ., Γιούρος, Πετρίδης, Χρυσανθόπουλος(Σαμαράς Στ.), Κωνσταντινίδης(Τράπκος), Βλαδίτσης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου