Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Δεν τα κατάφερε στην Φλαμουριά ο Εθνικός




Την ήττα γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο Εθνικός στην Φλαμουριά από την τοπική ομάδα με 4-1.






Ταξιδεύοντας με πολλές ελλέιψεις παικτών και παρά το γεγονός πως πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, η ομάδα του Εθνικού δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην πρώτη του εκτός έδρας εμφάνιση, σε έναν αγώνα για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας.

Οι "κυανόλευκοι" αν και έκαναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο πλήρωσαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που πραγματοποιήσαν για γκολ δίχως να τις αξιοποιήσουν και τα λάθη που έκαναν σε σημαντικές στιγμές της αναμέτρησης, αυτοί ήταν δύο σοβαροί λόγοι που δε κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο απο την Φλαμουριά.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη των φιλοξενομένων και τις ευκαιρίες που τους δημιουργήθηκαν, προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ και με την βοήθεια του διαιτητή Καρατζά, ο οποίος έβαλε το "χεράκι" του (και συγκεκριμένα στο τσεπάκι του) τους έκανα ακόμα πιο εύκολο το απογευμα..... πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το φίλμ του αγώνα:
1-0  20' Φανόπουλο;
1-1 31' Σταματίδης Δ.
2-1 35' Τότλης
3-1 50'  'Αλφερ
4-1 60' Μπουρδάνης
Κόκκινη κάρτα στον Τσίτση (ΕΓ) στο 65'.

Στα θετικά της αναμέτρησης: Καταπληκτικό  γκολ του Σταματίδη Δ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ (αλλά Τοττι) για το 1-1, αλλά και η συνολική του παρουσία μαζί με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας οι οποίοι ανεβάζουν στροφές από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης: Τα σφυρίγματα και οι υποδείξεις  του διαιτητή Καραντζά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ήταν καλός. Και η απαράδεκτη αποβολή εις βάρος του Τσίτση στο 65'.

Εθνικός Γραμματικου:
Σαμαράς Κ., Σταματίδης Γ., Τσίτσης, Σαμαράς Σ., Ιωσηφίδης, Σταματίδης Δ., Τσίτσης Γ., Βλαδίτσης (Γιούρος), Χρυσανθόπουλος, Κωνσταντινίδης, Πετρίδης. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου