Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Άτυχος ο Εθνικός και ήττα με 1-3 από την Ζέρβη



 Την ήττα με 1-3 γνώρισε το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Εθνικού μέσα στην έδρα του από την πρωτοπόρο Ζέρβη.





Σ' ενα γενικά ισσοροπημένο παιχνίδι  με μοιρασμένη κατοχή μπάλας αλλά και πολλές δυνατές μονομαχίες νικητής θα έβγαινε αυτός θα έκανε τα λιγότερα λάθη. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες του Εθνικού (Παπαλαζάρου, Σουλαΐδη, Βαβουλίδη Κ, Δαουλάρη, Σαμαρά Α.) και με όπλο τις αντεπιθέσεις κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ με τον Τζίγκα Ι. στο 26' μετά από λάθος συνενόηση της άμυνας των γηπεδούχων.
 Οι "κυανόλευκοι" προσπάθησαν να αντιδράσουν δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες για γκολ με τους Γιούρο, Μπόγια, Μπάπκα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ενω ο νεαρός Κίτσος από δεξιά αρκέστηκε στο αμυντικό κομμάτι κυρίως, έχοντας από την πλευρά του τον ταχύτατο και πάντα κινητικό Ναλμπάντη ο οποίος ήταν και η κύρια απειλή για τον Εθνικό.
Οι φιλοξενούμενοι αν και δέχθηκαν μεγάλη πίεση, θα καταφέρουν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα με τον Ναλμπάντη στο 40' και τον νεαρό τερματοφύλακα Σαμαρά Κ. να αντιδρά άτσαλα στη φάση. 

Ζάσκας Περικλής
  Η ομάδα του Εθνικού δεν τα παράτησε και προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος και τα κατάφερε μετά από μια στημένη φάση του Τσίτση ο Ζάσκας με πολύ όμορφη κεφαλιά (αλλά Μιγκελ Βίτορ), θα μείωσει σε 1-2 στο 64' και σημειώνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Εθνικού.    
Ενω παράλληλα συνέχισαν να πιέζουν για να ισσοφαρίσουν στο παιχνίδι καθώς πολιορκούσαν την Ζέρβη στα καρέ της.


Αντ' αυτού οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σημείωσαν τελικά γκολ με τον νεαρό Ναλμπάντη σε μια πολύ όμορφη αντεπίθεση, οποίος θα γράψει το τελικό 1-3 στο 70'.

Στα θετικά της αναμέτρησης:  Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα (Μαυρίδη-Αποστολούδα- Σηπάκη), ίσως η καλύτερη μέχρι τώρα. Καλή εικόνα από την ομάδα του Εθνικού παρά την ήττα, καθώς τα 2 γκολ προήλθαν, από δικά της λάθη.

Στα αρνητικά της αναμέτρης: Δεν μπόρεσε να αποφύγει τα ατομικά λάθη η ομάδα του Εθνικού δίνοντας φθηνά γκολ στους αντιπάλους τους. Και ο τραυματισμός του νεαρού μέσου Μπάπκα, του οποίου η κατάσταση θα εκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Εθνικός Γραμματικού: (Σταματίδης Γ.) Σαμαράς Κ. , Σταματίδης Γ. , Τσίτσης Ν. , Κισκίνης, Τσίτσης Γ. , Σταματίδης Δ. , Μπόγιας, Μπάπκας, Κίτσος, Ζάσκας , Γιούρος.

Αλλαγές: Πετρίδης, Ιωσηφίδης, Καρυπίδης. 


Από το ματς με τη Ζέρβη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου