Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Δίκαιο το αποτέλεσμα στη Δωροθέα..




Την ήττα με 4-0 γνώρισε την περασμένη Κυριακή ο Εθνικός στο Δημοτικό Στάδιο της Δωροθεας "Δημήτρης Καραγιάννης".








Δεν μπήκε καλά ο μήνας Νοέμβριος για τον Εθνικό καθώς το πρώτο του ταξίδι στην Δωροθέα και το επίσημο ντεμπούτο των: Σουλαϊδη, Μπόγια και Ζάσκα δεν αποδείχθηκαν "γούρικα" για να πάρει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα για φέτος, αντιθέτως γνώρισε την (3η σερί) ήττα στο πρωτάθλημα. Σ' ένα ματς για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας.

Ένα αποτέλεσμα άκρως δίκαιο και φυσιολογικό για τους γηπεδούχους, καθώς ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη των φιλοξενουμένων δίχως να απειληθούν ιδιαίτερα.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο διαιτητής θα δώσει πέναλντι εις βάρος του Εθνικού σε χέρι του του Βαβουλίδη Κ. (σε μια φάση που θα συζητηθεί πολύ με τις απόψεις να διίστανται) και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, ο Δερμετζόγλου θα κάνει το 1-0 για την Δωροθέα. 

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί θα έρθει και το 2-0 για τους γηπεδούχους σε μια  επίθεση από δεξιά και τον Σαμαρά Σ. να  χάνει τον Μπλιδινιώτη ο οποίος θα βρεθεί τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και με δυνατό σουτ θα τον νικήσει στο 12'.

Η ομάδα του Εθνικού προσπάθησε να αντιδράσει και να δημιουργήσει κάποιες φάσεις με τον Σουλαϊδη (ο οποίος έδωσε πολλές μονομαχίες στην επίθεση) και κάποια στημένα του Σταματίδη χωρίς να καταφέρουν κάτι καλό, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλά διαβασμένοι και καθάριζαν κάθε φάση. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δέυτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε κάποιες εσωτερικές αλλαγές μήπως και καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποιες εκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί όμως που με πολύ καλή κατοχή θα καταφέρουν να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 50' με πλασέ του Μπλιδινιώτη.

Φιλότιμες προσπάθειες από τους φιλοξενούμενους να πετύχουν κάποιο τέρμα δημιουργώντας ευκαιρίες είτε με ατομικές ενέργειες των Μπόγια και Σαμαρά Σ., είτε με κάποιες σέντρες από τα πλάγια αλλά η ομάδα του Γιώργου Σέλκου τις εξουδετέρωσε όλες.

Όλα θα τελειώσουν στο 70' όταν ο Δερμετζόγλου θα γράψει το τελικό 4-0 (με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο ματς) για την Αναγέννηση Δωροθέας, νικώντας τον Σαμαρά Κ. , ενω τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι αξιόλογο.

Αναγέννηση Δωροθέας: (Σέλκος Γ.) Καζαντζής, Δημησικος, Κύρκος, Παρτσανάκης, Μπουλγούρης, Γκιώσης, Ανδρίτσος, Μπλιδινιώτης, Κουρουκαφόπουλος, Καλπακίδης, Δερμετζόγλου.

αλλαγές: Τσαβδάρης Δ., Τοσουνίδης, Παλαμίδας.


Εθνικός Γραμματικού: (Σταματίδης Γ.) Σαμαράς Κ. , Βαβουλίδης Κ., Δαουλάρης, Σταματίδης Γ., Σαμαράς Σ., Σταματίδης Δ., Ζάσκας, Τζήκας, Πετρίδης, Μπόγιας, Σουλαϊδης.

αλλαγές: Γιούρος, Τράπκος.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου