Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Εξάσφαιρος ο Εθνικός!




Την 2η νίκη του σημείωσε το περασμένο Σάββατο μέσα στην έδρα του ο Εθνικός Γραμματικού απένταντι στον Εθνικό Αριδαίας με 6-0. 






 Το δεύτερο του τρίποντο στο πρωτάθλημα και δεύτερο εντός έδρας πήρε το περασμένο Σάββατο ο Εθνικός Γραμματικού απέναντι στο νεανικό σύνολο του Εθνικού Αριδαίας με σκορ 6-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας. 

Το σύνολο του Γιάννη Σταματίδη με τους Παπαλαζάρου και Δαουλάρη να επιστρέφουν στην βασική 11αδα καλύπτοντας τα κενά των Μπάπκα και Βαβουλίδη (λογω τραυματισμών), κατάφερε να σκοράρει 6 φορές και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του για πρώτη φορά φέτος.

Οι γηπεδούχοι έχοντας τη κατοχή της μπάλας αλλά και καλή κυκλοφορία απέναντι σ' έναν θεωρητικά πιο αδύνανο αντίπαλο, δημιούργησαν πολλές φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος με τους Μπόγια, Γιούρο, Τζήκα, Σταματίδη Γ. να μην μπορούν να ανοίξουν το σκορ. Κορυφαία εξ' αυτών το καθαρό γκολ του Τζήκα που ακυρώθηκε (λανθασμένα) ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν ευκαιρίες και δεν απείλησαν καθόλου την εστία του νεαρού Σαμαρά Κ. , πρόβαλαν αντίσταση μόνο για ένα ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο σοβαροί και με πιο καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατοχή κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ζάσκα στο 51' μετά από πολύ όμορφή μπαλιά του Σταματίδη Γ. και εξίσου όμορφο τελείωμα (2ο σερί ματς σκοράρει ο Ζάσκας).

Έπειτα τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους γηπεδούχους καθώς τα πόδια πλέον είχαν λυθεί ήρθε και το 2-0 από τον Σουλαΐδη στο 60' μετά από μπαλιά του Γιούρου κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα. 

Μόλις τρία λεπτά αργότερα στο 63' ο νεαρός Μπόγιας μετά από ντρίμπλες έξω από την περιοχή και έχοντας πλάτη την άμυνα των Αρδαιοτών με δυνατό γυριστό αριστερό σουτ θα γράψει το 3-0 σημειώνοντας παράλληλα και το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Εθνικού. 
 Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί καθώς στο 70' θα κάνουν το 4-0 με τον Γιούρο μετά από υπέροχο ψύχραιμο πλασέ στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα.

Ο δείκτης του σκορ θα ανέβει και άλλο με τον πολύπειρο Παπαλαζάρου να νικάει του πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ του Τζήκα στο 74' και με υπέροχή κεφαλιά να κάνει το 5-0, σημειώνοντας και αυτός του πρώτο γκολ με την φανέλα του Εθνικού. 

Ενώ το σκορ θα κλείσει στο 86' μετά από μπαλιά του Τσίτση από την άμυνα την με στόχο τον Γιούρο οποίος με εξωτερικό πλασέ θα κρεμάσει τον τερματοφύλακα.

Το γκολ της αγωνιστικής πήγε να βάλει ο Τσίτσης με σουτ από 35-40 μέτρα τραντάζοντας την συβολή των δοκών του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα: Βλαδίκα-Μίλτση-Κουκουλή.

Εθνικός Γραμματικού: (Σταματίδης Γ.) Σαμαράς Κ. , Τσίτσης, Σταματίδης Γ. , Παπαλαζάρου, Δαουλάρης, Σταματίδης Δ. , Μπόγιας, Ζάσκας, Τζήκας, Σουλαΐδης, Γιούρος.

Αλλαγές: 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου