Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑΣ




Το Σάββατο 15:00 στο γήπεδο του Γραμματικού θα διεξαχθεί ο αγώνας Εθνικός Γραμματικού - Φίλιππος Φλαμουριάς.



 






Μετά τις χειμερινές διακοπές η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει αυτό το Σάββατο με την αναμέτρηση κόντρα στον Φίλιππο Φλαμουριάς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας.

Ο Εθνικός ο οποίος αφήνει πίσω του μια χρονιά (2015) μεταβατική γι αυτόν καθώς ανανεώνει συνεχώς το ρόστερ του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και στοχεύει στο όμορφο ποδόσφαιρο και μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Σταματίδη έβγαλε κρίσιμα συμπεράσματα στους φιλικούς αγώνες που έδωσε κατά την διακοπή του πρωταθλήματος δοκιμάζοντας παράλληλα και αρκετά νέα πρόσωπα σε πολλές θέσεις. Ετσι αναμένεται να παρουσιαστούν και θέλουν να πιστεύουν δυνατότεροι στον δεύτερο γύρο, σε αντίθεση με τον πρώτο που δεν τα πήγαν τόσο καλά όσο θα ήθελαν.

Θα παρουσιαστεί με έναν και μοναδικό στόχο το Σάββατο που δεν είναι άλλος από την νίκη, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες και μέχρι ένα διάστημα βρισκόταν στην κορυφή του πίνακα, αλλά ένα λάθος ομαδικό της στοίχισε βαθμούς (-5) και παίκτες (πιθανή αποχώρησει του πρώτου σκόρερ Φανόπουλου). Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι ένα δυνατό σύνολο με πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές (Μουμτζόγλου, Τότλης κ.α). Εαν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να γίνει ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι.


Εθνικός Γραμματικού



Φίλιππος Φλαμουριάς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου