Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Πήρε το διπλό στο Γραμματικό η Δωροθέα



Την νίκη με 1-3 πήρε το περασμένο Σάββατο η Αναγέννηση Δωροθέας απέναντι στον Εθνικό Γραμματικού.






 Δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη μέσα στο 2016 ο Εθνικός ούτε απέναντι στην Αναγέννηση Δωροθέας γνωρίζοντας την ήττα μέσα στην έδρα του με 1-3, σ' ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας.

Με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται με πολλές απουσίες στο γήπεδο κυρίως οι γηπεδούχοι (6!) παρόλα αυτά καταφεραν να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις σ' ένα γενικά ισορροπημένο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν σωστά υπερ τους.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην ήταν τόσο καλοί όσο θα ήθελαν, άλλα έχοντας ως μεγάλο όπλο την εμπειρία που κατέχουν κατάφεραν να προηγηθούν πρώτοι και να φύγουν με το διπλό, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πολύπειρο Μπάμπη Τοσουνίδη (Σουγιάς, 12 γκολ σε 12 αγωνιστικές), ο οποίος έχει πάρει από το χέρι την Δωροθέα και την οδηγεί προς την άνοδο στην Α κατηγορία (3η η Αναγέννηση με 23 βαθμούς 3 λιγότερους από τη δεύτερη Ζέρβη).

Το φιλμ του αγώνα:  

0-1 Τσαβδαρης Δ. (8')
0-2 Τοσουνίδης (57')
1-2 Σουλαΐδης (69')
1-3 Τοσουνίδης (89')

Η διαιτητική τριάδα: Τσαλκάνη-Τσαλγίνη Χ.-Καραγιάννη ήταν καλή, δεν απέφυγε τα λάθη όπως στο 1-2 δε δόθηκε καθαρό πέναλντυ υπέρ τον φιλοξενούμενων και σε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα τα οποία θα μπορούσαν να είχαν τιμωρηθεί με κίτρινη καρτα.

Εθνικός Γραμματικού (Σταματίδης Γ.): Χρυσανθόπουλος, Σταματίδης Γ. , Τσίτσης, Πετρίδης, Σαμαράς Κ. , Βαβουλίδης Κ. , Μπόγιας, Μπάπκας, Ιωσηφίδης, Βαβουλίδης Γ. , Σουλαΐδης.

Αλλαγές: Σαμαράς Σ. , Βαλιάνος.

Αναγέννηση Δωροθέας: Γεωργίου, Μπουλγούρης, Μπλιδινιώτης, Χαλιλάϊ, Τσαβδάρης Δ. , Σαμαράς, Ανδρίτσος, Δεμεντζόγλου, Κουρουκαφόπουλος, Μπελητάσιος, Τοσουνίδης.

Αλλαγές: Ευσταθίου, Τσαβδάρης Χ.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου