Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Έτοιμος για τον αυριανό μεγάλο αγώνα ο Εθνικός




Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Εθνικός Γραμματικού και δηλώνει πανέτοιμος για τον αυριανό αγώνα με την Δόξα Μεγαπλάτανου.








Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ( αξίζει να σημειωθεί οτι έγινε κάτω από ηλιόλουστο καιρό, αν και έβρεχε τις προηγούμενες 3 μέρες) παρόλο αυτά το γήπεδο δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού πολύ σημαντικού αγώνα με τον Μεγαπλάτανο στις 15:00. Από μία σημαντική απουσία και επιστροφή μετρά ο Εθνικός.



Ο έμπειρος αμυντικός Βλαδίτσης Φώντας θα λείπει και σ αυτό το παιχνίδι λόγο προβλήματος στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.







Αν και επιστρατευμένος ο νεαρός επιθετικός Σαμαράς Σταύρος επιστρέφει για να βοηθήσει την ομάδα γι αυτό το ματς (3 γκολ σε 5 ματς φέτος) ένα ακόμη όπλο προστίθεται στην "φαρέτρα" του Εθνικού.






Ενώ ο προπονητής του Εθνικού κρατά "κλειστά" τα χαρτιά του ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Μεγαπλάτανο. Αναμένεται να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι χωρίς φαβορί με τους παίκτες να δηλώνουν ότι θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.




   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου