Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

"Χ"άρηκε στο τέλος ο Εθνικός




Με το βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε η ομάδα του Εθνικού, μετά το τελικό 2-2 με την Αναγέννηση Λιποχωρίου.




Ο Εθνικός Γραμματικού παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του στον εκτος έδρας αγώνα της Κυριακής (6/10) με το Λιποχώρι και έτσι δε μπόρεσε να πάρει το τρίποντο για να να ξεκινήσει με νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Οι "κυανόλευκοι" ελλείψει βασικών παιχτών (Βαγγόπουλος, Γιούρος, Βλαδίτσης Σαμαράς Αλ.), αναγκάστηκαν να προβούν σε αλχημείες, προκειμένου να καταρτιστεί η ενδεκάδα για το παιχνίδι με την Αναγέννηση. 

Όσον αφορά τον αγώνα,  οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκαν τα κενά του αντιπάλου δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Στο 20' ο Καμπουρέλης θα κάνει το 1-0 για την Αναγέννηση μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενόυμενων. Η απάντηση θα έρθει στο 34' από τον Εθνικό σε μία από τις λίγες  φάσεις που δημιούργησε στο 1ο ημίχρονο, όταν ο Βαβουλίδης θα φύγει στη κόντρα θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και θα δώσει έτοιμο γκολ στον Σαμαρά Ακ. ο οποίος θα κάνει το 1-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το 2ο ημίχρονο ήταν πιο ουσιαστικο με πιο πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι (οι οποίοι έπαιζαν κυρίως με αντεπιθέσεις) όμως ήταν αυτοί που χαμογέλασαν πρώτοι, όταν στο 54' ο MVP του αγώνα Βαβουλίδης με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ (αλλά Pirlo) από τα 25 μέτρα θα γράψει το 1-2 για την ομάδα του. Από εκει και πέρα το παιχνίδι θα περάσει στα χέρια των γηπεδούχων, οι οποίοι με μια σειρά επιθέσεων (3 χαμένα τετ α τετ)  θα κλείσουν τον Εθνικό στα καρέ του. Στο 60' μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Καμπουρέλης θα εκμεταλλευτεί το λάθος και με πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα του γράφοντας το τελικό 2-2. 

Οι κυνόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το διπλό από το Λιποχώρι αν ήταν πιο προσεκτικοί και δεν είχαν απουσίες.
Εξαιρετική η διαιτησιά των: Βαμβακά, Τσαλγίνη και Πέγιου.

Εθνικός Γραμματικού: Σαμαράς Κ. , Μέσκος Δ. , Τσίτσης Ν. , Σταματίδης Γ. , Σταματίδης Δ. , Καραγιάννης , Βαβουλίδης , Πετρίδης , Βαβουλίδης Γ. , Σαμαράς Στ. , Σαμαράς Ακ.

(Επανεμφάνιση του Καραγιάννη Γιώργου και Μέσκου Δημήτρη μετά από 1 χρόνο κάλυψαν τα κενά  Βαγγόπουλου και Βλαδίτση τα πήγαν αρκετά καλά, το κενό κάτω από τα δοκάρια κάλυψε ο νεαρός 16χρονος Σαμαράς Κώστας αν και χαφ τα πήγε περίφημα ενω τη θέση του (τραυματία) Γιούρου Απόστολου στην 11αδα πήρε ο Γιάννης Βαβουλίδης).
 



 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου