Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Πονοκέφαλος ο "άσος" στον Εθνικό





Τεράστιο ερωτηματικό παραμένει η θέση κάτω από τα δοκάρια.







Φανερός είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις του Εθνικού, καθώς ένα ακόμα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί  και να απασχολήσει την ομάδα, η θέση του τερματοφύλακα.


  Μετά την πολύ σημαντική αποχώρηση του 20χρονου βασικού τερματοφύλακα Αλέξανδρου Σαμαρά (λόγω σπουδών) εδώ και 2 χρόνια, δεν έχει βρεθεί ακομα ο αντικαταστάτης του, ο οποίος θα σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του.




Ο έτερος τερματοφύλακας Κων/νος Βαβουλίδης (Ντίνος) αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα τραυματισμών, καθώς είναι στη δύση της καριέρας του (38) και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να προσφέρει με τη μεγάλη του εμπειρία και πειθαρχια όσο θα ήθελε στην ομάδα.


Ο αντικαταστάτης που επιλέχθηκε να καλύψει το κενό του βασικού τερματοφύλακα τα 2 χρόνια αυτά ήταν ο 26χρονος παλιός γνώριμος Γιάννης Παπαδόπουλος (Τρελόγιαννος). Δυναμικός χαρακτήρας και με πολύ πάθος, έκανε 2 γεματές σεζόν με μοιρασμένα παιχνίδια (καλά και κακά), πριν αλλάξει κατηγορία τη φετινή σεζόν παίρνοντας μεταγραφή στην ομάδα του Άγρα.



Το πρόβλημα για τους "κυανόλευκους" είναι ότι δεν έχουν γκολκήπερ που θα τους επιτρέψει να κοιμούνται ήσυχοι! Αυτή η μη σταθεροποίηση κάτω από τα δοκάρια έχει κοστίσει πολύ στην ομάδα ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου