Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

"Διψασμένος" ο Karajohn





Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε κοντά μας στο επίσημο ιστολόγιο της ομάδας τον "ηγέτη" του φετινού Εθνικού.












  Ο λόγος γίνεται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Καραγιάννη, ο οποίος αρκετά ευδιάθετος μας παραχώρησε μία χορταστική συνέντευξη.

Μετά από 1 χρόνο απούσιας (λόγω επιστράτευσης), επιστρέφει χαρούμενος, δυνατός, γεμάτος πάθος και όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο. 

Φανερά λυπημένος που δεν κατάφερε να βοήθησει όσο θα ήθελε την ομάδα τη περσινή σεζόν, γι αυτό το λόγο φέτος θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του μαζί με τα άλλα παιδιά, θα βοηθήσει σε όποια θέση και αν χρειαστεί προκειμένου η ομάδα και να κερδίζει σε κάθε ματς.

Οι πολλοί τραυματισμοί, το ελειπές ρόστερ και η έλλειψη φυσικής έδρας είναι οι αιτίες  που δε μπορεί η ομάδα να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και να φανεί αντάξια των προσδοκιών της.

"Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε αρκετές θέσεις, αλλά από τη στιγμή που και φέτος υπήρχε περιορισμός στις μεταγραφικές κινήσεις οι επιλογές ειναι λογικό να είναι συγκεκριμένες. Θα πρέπει να δείξουμε υπομονή, να στηρίξουμε την ομάδα και να περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη το υπάρχον ρόστερ". . . είναι τα ακριβή λόγια του Γιώργου.

Δήλωσε ευτυχισμένος που αγωνίζεται στον Εθνικό Γραμμτικού, γιατί δεν είναι μια απλή ερασιτεχνική ομάδα , αλλά μία παρέα, μία οικογένεια στην οποία φέρονται καλά ο ένας στον άλλο. 

Ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής ειναι ο Σέρχιο Ράμος
 και η αγαπημένη του ομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης. 

 Η ποδοσφαιρική του καριέρα:

2003-2005 Παοκ Καρυδιάς
2005-2006 Ελπίδα Έδεσσας
2006-2008 Παοκ Καρυδιάς
2008-2011 Εθνικός Γραμματικού
2011-2012 Παοκ Καρυδιάς 

2012 μέχρι και σήμερα στον Εθνικό.

Εύχεται υγεία πάνω απ όλα σε όλη την ομάδα, να βοηθήσει ο καθένας όσο μπορεί, ωστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί,  να ευχαριστηθούμε ποδόσφαιρο και να βλέπουμε μόνο νίκες παλεύοντας σε κάθε αγώνα.




  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου