Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Εθνικός: Σοβαρότητα και τα κεφάλια μέσα




Ο Εθνικός άρχισε την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Άγρα την ερχόμενη Κυριακή.










Οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης(2/12) και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το σημαντικό παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής εκτός έδρας με τον Άγρα. 

Χαρμόσυνα είναι τα νέα στις τάξεις του Εθνικού μετά την επιστροφή στις προπονήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, λύνοντας τα χέρια του προπονητή και δίνοντας του τη δυνατότητα να δουλέψει και να προετοιμάσει την ομάδα καλύτερα.





Μία από τις σημαντικές επιστροφές εξ' αυτών είναι ο νεαρός τερματοφύλακας Σαμαράς Κώστας.






Ο 17χρονος γκολκίπερ για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (κάταγμα στη μύτη σε προπόνηση της ομάδας) πριν από ένα μήνα έβγαλε πρόγραμμα από την χθεσινή προπόνηση.
Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος και ανυπομονεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα να αγωνιστεί σε αγώνα, ωστόσο φαίνεται ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του νεαρού τερματοφύλακα στην ενεργό δράση.



Ο μοναδικός "πονοκέφαλος" του coach είναι οι ενοχλήσεις που νιώθει στο γόνατο ο αρχηγός Βλαδίτσης Φώντας μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στο προηγούμενο παιχνίδι και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Άγρα θα κριθεί μέχρι τελευταία στιγμή. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου