Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Πρώτο "τρίποντο"... με ανατροπή




Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το περασμένο Σάββατο ο Εθνικός μέσα στην έδρα του απέναντι στον ΠΑΟΚ Καρατζόβας με 2-1.







Η ομάδα του Εθνικού η οποία παρατάχθηκε με νέο σύστημα και παρά τις απουσίες των Σταματίδη Δ. , Δαουλάρη τις οποίες κάλυψαν επάξια οι δύο νεοαποκτηθέντες Παπαλαζάρου και Μπάπκας κάνοντας παράλληλα και το ντεμπούτο τους με την ομάδα, κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στη σεζόν, μετά από 3 σερί ήττες στις 3 
πρώτες αγωνιστικές. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στο νέο τους σύστημα, σκοράροντας πρώτοι με τον Μιγκέλ στο 27'.

Οι γηπεδούχοι όμως δε το έβαλαν κάτω με σωστή κατοχή και πίεση και μετά την είσοδο του Μπόγια στο ημίχρονο ο οποίος άλλαξε ολοκηρωτικά το παιχνίδι έκαναν την ανατροπή.

Αρχικά με τον νεαρό Μπάπκα, ο οποίος με μια υπέροχη κούρσα από αριστερά  πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάτησε περιοχή και σκόραρε στο 55' με υπέροχο σουτ, πραγματοποιώντας ετσι ονειρεμένο ντεμπούτο στην ομαδα.

(Μπάπκας & Μπόγιας) Ο σκόρερ και ο "μαέστρος"

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τους γηπεδούχους θα γίνει η ανατροπή στο παιχνίδι δια "ποδός" Σουλαΐδη ο οποίος με μια πολύ όμορφη ενέργεια στο 58' θα γράψει το τελικό 2-1.


(Σουλαΐδης Γ.) Ο σκόρερ του 2ου γκολ

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ αλλά δεν αξιοποίησαν σωστά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Στα θετικά της αναμέτρησης: Ενας πολύ καλύτερος Εθνικός σε άμυνα και επίθεση σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια, πολυ καλή ομαδική και συνολική δουλειά, με τους νεοαποκτηθέντες Παπαλαζάρου, Σουλαΐδη, Μπόγια Μπάπκα, Ζάσκα να συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή. Εσωτερική μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται επίσης και η επάνοδος του Κισκίνη , ένα χρήσιμο "εργαλείο" σε πολλές θέσεις.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης: Η άσκοπη αποβολή του Σαμαρά Σ. για τους γηπεδούχους, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. 

Εθνικός Γραμματικού: (Σταματίδης  Γ.) Σαμαράς Κ., Τσίτσης, Σταματίδης Γ. , Παπαλαζάρου, Πετρίδης, Βαβουλίδης Κ. , Ζάσκας,  Μπάπκας, Γιούρος, Χαραλαμπίδης, Σουλαΐδης.

αλλαγές: Μπόγιας, Κισκίνης, Σαμαράς Σ.



Εικόνες από το ματς:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου