Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΑΣ ΑΓΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ






Το Σάββατο 15:00 στο γήπεδο του Άγρα θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΣ Άγρας - Εθνικός Γραμματικού.












Αλλο ένα ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί και φέτος ανάμεσα στον Αγρα και το Γραμματικό σ' ένα παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας. 

"Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια".... ανάμεσα στις δύο ομάδες με μοιρασμένα τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα όσες φορές έχουν τεθεί αντιμέτωποι, παρουσιάζοντας ωραίο θέαμα με πολλές φάσεις και γκολ.


ΑΣ ΑΓΡΑΣ
Οι μεν γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται από την βαριά ήττα με 4-1 μέσα στην Φλαμουριά  την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν τους ίδιους βαθμούς και τα αποτελέσματα με τον Εθνικό (3 βαθμούς με μια νίκη και τρεις ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές). Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να σκαρφαλώσουν στην βαθμολογία και λόγω αντιπαλότητας των δύο ομάδων καθώς παίζουν μέσα στην έδρα τους.



ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
 Οι δε φιλοξενούμενοι οι οποίοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη-ανάσας στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα τους με 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ Καρατζόβας.
Πηγαίνουν στον Άγρα με ανεβασμένη ψυχολογία και ηθικό με σκοπό να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να πάρουν το "διπλό", θέλοντας να κάνουν το "2 στα 2".

Θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι-ντέρμπι γοήτρου και πλασαρίσματος ανάμεσα στις δυο ομάδες.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου