Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Πήρε το "ντέρμπι" ο Άγρας




Την ήττα γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο Εθνικός μέσα στον Άγρα από την τοπική ομάδα με 2-1.



 

 Δεν κατάφερε να κάνει το 2Χ2 ο Εθνικός και να σημειώσει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα που θα του έδινε την δυνατότητα να αναρριχηθεί περισσότερο στη βαθμολογία, αντιθέτως ηττήθηκε με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι δυσκολεύτηκαν στα πρώτα 20' ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και φάσεις για γκολ,  παίζοντας κατα διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο. Και αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι και πιο προσεκτικοί σε ορισμένες φάσεις, τώρα θα μιλούσαμε για ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα.

 Κατάφεραν να προηγηθούν πρώτοι στο σκορ στο 35' με τον Γιούρο να πλασάρει ιδανικά και να εκμεταλλεύεται το λάθος του τερματοφύλακα Πέτκου. 

Και ενω όλοι περίμεναν οτι το ημίχρονο θα κλείσει με αυτό το σκορ, θα έρθει ο Σκούλης για τους γηπεδούχους να πιάσει στον ύπνο την άμυνα και τον τερματοφύλακα Σαμαρά Α. και να κάνει το 1-1 για τον Άγρα μ' ένα πολύ όμορφο γκολ στο 42'. Ενώ ο ίδιος παίκτης στο 54' θα γράψει το τελικό 2-1 με εκτέλεση φάουλ και την λανθασμένη εκτίμηση του Σαμαρά Α. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια έχασαν πολλές ευκαιρίες να πάρουν το Χ ακόμα και την νίκη στο ματς με τον Γιούρο, Μπόγια και τα δυο δοκάρια των Σταματίδη Δ. Τσίτση Ν.

Οι γηπεδούχοι πέρα από την καλή κατοχή μπάλας στα πρώτα 20' και τις 2 φάσεις (2γκολ) δεν  έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι.

Ενω η διαιτητική "τριπλέτα" των Ζγουρό, Σκουμπόπουλου, Σιώνη Μ. ήταν αρκετά καλή και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα.

Παρά την ήττα η ομάδα του Εθνικού έδειξε οτι είναι ένα νέο σύνολο με αρκετά καλά στοιχεία και πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, που με σκληρή δουλειά και προπόνηση θα έχει επιθυμητά αποτελέσματα στο μέλλον.

Εθνικός Γραμματικού: (Σταματίδης Γ.) Σαμαράς Α. , Σταματίδης Γ. , Τσίτσης Ν. , Παπαλαζάρου, Μπάπκας, Τσίτσης Γ. , Μπόγιας, Ζάσκας(Ιωσηφίδης), Πετρίδης, Σταματίδης Δ. , Γιούρος.  


Εθνικός Γραμματικού 2015-16


 





 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου