Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ




 Το Σάββατο 15:00 στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Μακεδονικός Έδεσσας - Εθνικός Γραμματικού.










Μετά από δύο σερί αγωνιστικές εντός έδρας (με μία ήττα και μία νίκη), ο Εθνικός θα ταξιδέψει μέχρι το Κλεισοχώρι για να αντιμετωπίσει στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για τον πρώτο γύρο τον Μακεδονικό Έδεσσας στο πλάσιο της 8ης αγωνιστικής  του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας.

Με τον Δεκέμβριο να μπαίνει και τον χειμώνα να κάνει σιγά σιγα τα πρώτα του βήματα, η ομάδα του Εθνικού και φέτος θα πάει στο Κλεισοχώρι σ' ένα γήπεδο-έδρα που τον δυσκολεύει πολύ και δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από το παρελθόν (Μακεδονικός Μεσημερίου, ΑΕΚ Κλεισοχωρίου Ελπίδα Έδεσσας).



 Αυτή την φορά θα αντιμετωπίσει τον πολύ μαχητικό και δυναμικό όπως δείχνει φέτος Μακεδονικό Έδεσσας. Παρότι ξεκίνησε με -4 στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση (μία θέση πάνω από τον Εθνικό), με 9 βαθμούς. Αν και ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 μέσα στην Φλαμουριά από την τοπική ομάδα, διαθέτει ένα αρκετά δυνατό και ικανοποιητικό ρόστερ με αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές (Τζηκόπουλος, Κιουρτζίδης, Προμογιάννης κ.α). 


Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετά από την εύκολη νίκη με τον ουραγό της βαθμολογίας Εθνικό Αριδαίας, δείχνουν σιγά σιγά το αληθινό τους πρόσωπο παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και όταν δεν έχουν απουσίες είναι ομάδα που μπορεί να κοιτάξει κάθε αντίπαλο στα μάτια και να "χτυπήσει" αποτέλεσμα. Στα θετικά η επιστροφή των Μπάπκα, Βαβουλίδη Κ. (αμφότεροι είχαν τραυματιστεί στο ματς με τη Ζέρβη). 
 Αναμένεται να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δυο ομάδες να θέλουν μόνο την νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου