Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

"Κάθε πέρσι και καλύτερα..."

 


Ένα απόγευμα που δε θέλει να θυμάται πέρασε το προηγούμενο Σάββατο ο Εθνικός στο Κλεισοχώρι καθώς γνώρισε την βαριά ήττα με 5-2 από τον Μακεδονικό Έδεσσας.



 




 Την πιο βαριά ήττα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο Εθνικός από τον Μακεδονικό Έδεσσας στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας.
 Διευρύνοντας έτσι το αρνητικό ρεκόρ που έχει σ αυτό το γήπεδο για ακόμη μια χρονιά. Το σκορ δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του παιχνιδιού, γιατί ο Εθνικός αντιστάθηκε για πάνω από 70' και οι γηπεδούχοι ήταν τυχεροί που πήραν την νίκη, μία νίκη που χάθηκε μέσα από τα χέρια των φιλοξενούμενων έχοντας και σε κακή μέρα των νεαρό τερματοφύλακα Σαμαρά Κ. που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την ήττα.

Το φιλμ του αγώνα:

1-0 Τζηκόπουλος στο 35'
1-1 Γιούρος στο 38'
2-1 Βαρτέσκας στο 63'
2-2 Σαμαράς Σ. στο 65'
3-2 Ρέτζιας στο 70'
4-2 Τζηκόπουλος στο 85'
5-2 Ρέτζιας στο 90'

Κάκιστη η διαιτησία των Ζγούρου-Σαπουντζή-Σιώνη Β. με πολλά λάθη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού σφυρίζοντας κατά του Εθνικού συνεχώς (όπως και στο ματς με την Δωροθέα), αποβάλλοντας ποδοσφαιριστή του Εθνικού χωρίς να υπάρχει μεμπτός λόγος.

Εθνικός Γραμματικου (Σταματίδης Γ.): Σαμαράς Κ., Μπόγιας, Τσίτσης Ν., Παπαλαζάρου, Τσίτσης Γ., Σταματίδης Δ., Σταματίδης Ι., Γιούρος, Κίτσος, Σουλαΐδης, Πετρίδης.
Αλλαγές: Σαμαράς Σ. , Βαβουλίδης, Μπάπκας.

Μακεδονικός Έδεσσας (Αθ. Πατετσίνης): Ροδίντσης, Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Γάτσης, Πέτκος, Γέργης, Παπαδόπουλος, Ρέτζιας, Τζηκόπουλος.
Αλλαγές: Δημητρίου, Ζαχαριάδης.
 

 
Εθνικός Γραμματικου



Μακεδονικός Έδεσσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου