Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ήττα με ανατροπή για τον Εθνικό




Την ήττα γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο Εθνικός μέσα στην έδρα του από την Παναγίτσα με 1-2.







Δεν μπόρεσε να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Εθνικός γνωρίζοντας την ήττα με ανατροπή μέσα στην έδρα του από την Δάφνη Παναγίτσας με 1-2. Σ' ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι οι οποίοι ήθελαν μία νίκη ανάσας και ψυχολογίας μετά την βαριά ήττα από τον Μακεδονικό Έδεσσας μπήκαν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη. Κάνοντας ένα αρκετά καλό πρώτο ημίωρο με καλή κατοχή μπάλας και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ της Παναγίτσας, κατάφεραν να προηγηθούν πρώτοι στο σκορ μετά από κορνερ του Σταματίδη Δ. και εξαιρετική κεφαλιά-τελείωμα του Σουλαΐδη στο 32'.  Ενω το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει στο 35' μετά από λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του διαιτητή Μαυρίδη σε γκολ του Γιούρο (ο οποίος καλυπτόταν 100%). 

Κάπου εκει οι γηπεδούχοι έχοντας το αβαντάζ του γκολ επαναπαύτηκαν και έριξαν απότομο τον ρυθμό τους δίνοντας την δυνατότητα στους "Παναγιτσιώτες" να ανέβουν και να πάρουν μέτρα στο γήπεδο. Όπως λέει και ένα ρητό..."το παιχνίδι τελειώνει μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής"... έτσι και οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο την μετουσίωσαν σε γκολ  στο 45' με τον Αντωνιάδη να νικάει σε δεύτερο χρόνο τον τερματοφύλακα Σαμαρά Α. έτσι και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Οτι έχτισαν στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι τα γκρέμισαν στο δέυτερο μέρος οι οποίοι έκαναν το χειρότερο δεύτερο ημιχρονό τους μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όντας ανούσιοι, άχρωμοι και με πολλά λάθη και αν δεν είχαν τον τερματοφύλακα Σαμαρά Α. σε καλή μέρα το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έκαναν πολύ καλό δεύτερο μέρος  αμυντικά και επιθετικά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο ματς, μετά από λάθος του Πετρίδη στο κέντρο και ολιγορία της άμυνας ο Παρθενόπουλος θα κάνει το 1-2 στο 65' το οποίο θα είναι και το τελικό σκορ στο παιχνίδι.

Εθνικός Γραμματικου (Σταματίδης Γ.): Σαμαράς Α. , Σταματίδης Γ. , Τσίτσης, Πετρίδης, Μπάπκας, Σταματίδης Δ. , Παπαγιαννίδης, Κίτσος, Ζάσκας, Γιούρος, Σουλαΐδης.
Αλλαγές: Σαμαράς Κ. , Ιωσηφίδης.     





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου